Se Portwest S523 Oban Fleeceforet Jakke M Navy hos FiSTO Tilbud

Portwest S523 Oban Fleeceforet Jakke M Navy

469.00 kr -16% 398.65 kr.

Produktbeskrivelse

Portwest S523 Oban Fleeceforet Jakke Denne model klarede sig bedst i test sammenlignet med konkurrende produkter mht. vandtæt beskyttelse, komfort, varme og kvalitet. Med print adgang er denne jakke ekstremt populær til brodering eller logotryk. Den rumm... læs mere hos FiSTO

  1. Kategori: Tøj

    se flere
  2. Brand: Portwest

    se flere
  3. Størrelse: M

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.