Se Larry King Flyaway Kit - Hos Frisøren & Baronen hos Frisøren og Baronen

Larry King Flyaway Kit - Hos Frisøren & Baronen

Produktbeskrivelse

Med dette Fly Away Kit kan du vinke farvel til flyaways, statiske babyhår og løsthængende hår langs hårlinjen. Med en kombination af den prisvindende A Social Life For Your Hair satin finish creme som udglatter, definerer, tilføjer glans, tekstur samt tæm... læs mere hos Frisøren og Baronen

  1. Kategori: Creme

    se flere
  2. Brand: Larry King

    se flere
Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.