Se Glo Pressed Base - Natural Medium, 9 g - Hos Frisøren & Baronen hos Frisøren og Baronen Tilbud

Glo Pressed Base - Natural Medium, 9 g - Hos Frisøren & Baronen

449.00 kr -11% 404.00 kr.

Produktbeskrivelse

En af vores bestsellere og med god grund! Denne prisvindende mineralske pudder foundation giver langtidsholdbar dækning med en naturlig, vægtløs finish. Fyldt med antioxidanter, herunder grøn te, C- og E-vitamin. Den talkumfri formel er anti-inflammatori... læs mere hos Frisøren og Baronen

  1. Kategori: Mineral Powder Foundation

    se flere
  2. Brand: Glo Skin Beauty

    se flere
  3. Farve: Grøn

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.