Se Ansigts peeling mænd AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution. hos Oldschoolman

Ansigts peeling mænd AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution.

Rabatkode: 'OLDSCHOOL-LUXUS' giver 5% rabat på alle produkter hos Oldschoolman!

Produktbeskrivelse

Ansigts peeling til mænd som er bedst i test. 10-minutters eksfolierende ansigtsbehandling som smøres på som en lille maske og vaskes væk efter 10 minutter. Ansigtspeeling med AHA og BHA er en effektiv hudplejeprodukt, der er designet til at eksfoliere... læs mere hos Oldschoolman

  1. Kategori: Hud

    se flere
Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.