Se Cnd Blue Moon, Vinylux, Wild Earth #282 hos I Love Shampoo Tilbud

Cnd Blue Moon, Vinylux, Wild Earth #282

99.00 kr -26% 74.25 kr.

Produktbeskrivelse

Farve: Dyb midnatsblå Dækkevne: Heldækkende Effekt: Cream CND VINYLUX™ - Første Long Wear Polish med styrkende keratin for sunde og stærke naturnegle CND™ VINYLUX™ Long Wear Polish er et prisvindende 2-trins system med indbygget base coa... læs mere hos I Love Shampoo

  1. Kategori: GODE GAVEIDEER

    se flere
  2. Brand: CND

    se flere
  3. Farve: Blue

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.