Se Design Stand, gulv skilt med 50 grader vinklet holder, vertikal A4 akrylholder hos Displaylager.dk

Design Stand, gulv skilt med 50 grader vinklet holder, vertikal A4 akrylholder

Produktbeskrivelse

Design Stand er et elegant gulvskilt med et stilrent design. Med sin 50 graders vinklede holder og vertikale A4 akrylholder gør det let for dine kunder at læse dit budskab. Vores gulvskilt er perfekt til at præsentere vigtige informationer og reklamer på... læs mere hos Displaylager.dk

  1. Kategori: Nyheder

    se flere
Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.