Se Dispenser til hundeposer, grå, til A4 info hos Displaylager.dk

Dispenser til hundeposer, grå, til A4 info

Produktbeskrivelse

Nem adgang til hundeposer med en hundeposedispenser Gør det nemt for dine kunder at bruge hundeposer. Denne pose dispenser til hundeposer kan monteres på væg, Pole Stand eller Multi Stand. Dispenseren er udført i galvaniseret, pulverlakeret stål og læs mere hos Displaylager.dk

  1. Kategori: Hundepose dispensere

    se flere
  2. Farve: Grå

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.