Se RAB Mens Mythic Ultra 180 (Sort (BLACK) Personlængde 200 cm) hos Friluftsland.dk

RAB Mens Mythic Ultra 180 (Sort (BLACK) Personlængde 200 cm)

Produktbeskrivelse

RAB Mythic Ultra 180 omdefinerer, hvad det vil sige at være 'ultralight'. Designet og konstrueret af på baggrund af RABs 40 år lange bjergekspertise, gør den prisvindende Mythic Ultra 180 til en af verdens mest avancerede, lette soveposer. S læs mere hos Friluftsland.dk

  1. Kategori: Dunsoveposer

    se flere
  2. Brand: RAB

    se flere
  3. Farve: Sort

  4. Størrelse: Personlængde 200 cm

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.