Se Osprey Womens Aura AG LT 65 (Grøn (KOSERET/DARJEELING SPRING GRN) WM/L) hos Friluftsland.dk

Osprey Womens Aura AG LT 65 (Grøn (KOSERET/DARJEELING SPRING GRN) WM/L)

Produktbeskrivelse

Aura AG LT 65 er rygsækken der ikke går på kompromis med hverken komfort eller bæreevne. Det stel-integrerede hoftebælte samt Ospreys prisvindende AntiGravity-affjedring i bæresystemet, der forlænger rygpanelet ned i hoftebæltet, overfører størstedelen af... læs mere hos Friluftsland.dk

  1. Kategori: Vandrerygsække

    se flere
  2. Brand: Osprey

    se flere
  3. Farve: Grøn

  4. Størrelse: WM/L

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.