Se Fjällräven Womens Keb Trousers Curved (Grøn (GREEN CAMO-LAUREL GRN/626-625) 44 kort) hos Friluftsland.dk

Fjällräven Womens Keb Trousers Curved (Grøn (GREEN CAMO-LAUREL GRN/626-625) 44 kort)

Produktbeskrivelse

Prisvindende trekkingbukser fra Fjällräven med Curved Fit. Lavet i strækstof og G-1000, ny opdateret model med endnu bedre ydeevne, pasform og slidstyrke. Benenderne har et nyt design, der er lettere at justere og reparere. Ligesom før har bukserne klassi... læs mere hos Friluftsland.dk

  1. Kategori: Bukser til kvinder

    se flere
  2. Brand: Fjällräven

    se flere
  3. Farve: Grøn

  4. Størrelse: 44 kort

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.