Se Gaveæske med tre slags Haymans Gin (3*20 cl) hos Delikatessehuset

Gaveæske med tre slags Haymans Gin (3*20 cl)

Produktbeskrivelse

En gaveæske med tre forskellige gin Her er den perfekte gave til én der elsker gin og tonic. Her får du nemlig tre forskellige gins fra det prisvindende engelske gin-hus Haymans, der i denne gaveæske præsenterer tre forskellige populære gintyper. Med denn... læs mere hos Delikatessehuset

  1. Kategori: Gaveæsker

    se flere
  2. Brand: Delikatessehuset

    se flere
Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.