Se Window ramme dobbeltsidet - A4 - grå hos Displaylager.dk

Window ramme dobbeltsidet - A4 - grå

Produktbeskrivelse

Dobbeltsidet 16 mm plastramme med APET frontplade. De to plakater vises både inden- og udendørs (skiftes indendørs). Profilen klæbes på ruden indvendig og pyntelisten klæbes på udvendig. Monteret med dobbeltklæbende tape. Window Plastic Frame, black (Post... læs mere hos Displaylager.dk

  1. Kategori: Vinduesrammer

    se flere
  2. Farve: Grå

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.