Se Wind-Sign Waterbase Budget Gadeskilt, alu/sølv, 70 x 100 cm hos Displaylager.dk

Wind-Sign Waterbase Budget Gadeskilt, alu/sølv, 70 x 100 cm

Produktbeskrivelse

Wind-Sign Waterbase Budget Grey Vejrfast udendørs sandwichskilt. Træk dine kunder ind i butikken med et vind og vejrfast gadeskilt. Skiltet har en 40 mm alu/sølv klapramme, der er skåret i gering, med afrundede hjørner. Frontpladen er lavet a læs mere hos Displaylager.dk

  1. Kategori: Gadeskilte

    se flere
  2. Brand: Wind-Sign

    se flere
  3. Farve: Sølv

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.