Se Wind-Sign Waterbase Basic hos Displaylager.dk

Wind-Sign Waterbase Basic

Produktbeskrivelse

Vejrfast sandwichskilt med fjedre Gør kunderne på gaden opmærksom på din butik med det vejrfaste Wind-Sign Waterbase Basic. Det sorte gadeskilt har en 32 mm alu klapramme med pæne afrundede hjørner. Frontpalderne er lavet i antirefleks læs mere hos Displaylager.dk

  1. Kategori: Gadeskilte

    se flere
  2. Farve: Sorte

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.