Se Premium Roll-up, kassette, enkeltsidet, alu/sølv, 100 cm hos Displaylager.dk

Premium Roll-up, kassette, enkeltsidet, alu/sølv, 100 cm

Produktbeskrivelse

Stilfuld roll-up med teleskopstang Enkeltsidet roll-up i stilrent design med teleskopstang - d.v.s. at bannerhøjden kan varieres fra 160 cm til 220 cm. Udført i sølv-eloxeret aluminium. Topprofil med klemliste og kraftig tape på bundrulle gør det let læs mere hos Displaylager.dk

  1. Kategori: Roll-ups

    se flere
  2. Farve: Sølv

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.