Se Plotter Roll HD-Pro PP Film hos Displaylager.dk

Plotter Roll HD-Pro PP Film

Produktbeskrivelse

Plotter Roll HD-Pro PP Film 106,7 cm bred rulle med 50 meter plottermateriale - 210 my - HD mat med mørkegrå bagside. Et medie, som er let at arbejde med. Perfekt til din bredformat latex-, solvent- og UV-printer. Giver et meget flot resultat. læs mere hos Displaylager.dk

  1. Kategori: Plotter-medie

    se flere
  2. Farve: Mørkegrå

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.