Se LED Lysramme, vertikal, dobbeltsidet, 50 x 70 cm hos Displaylager.dk

LED Lysramme, vertikal, dobbeltsidet, 50 x 70 cm

Produktbeskrivelse

LED Light Box, double sided Vertikal 50 x 70 cm LED lysramme med et fantastisk homogent lys. 28 mm dyb. 25 mm alu klapprofil gør let at udskifte budskab. Leveres med 2 meter wire, skruer, plugs og adaptor med ledning. Kun til indendørs brug. læs mere hos Displaylager.dk

  1. Kategori: Lysrammer LED

    se flere
Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.