Se Kraftige metalmagneter, 10 stk. sølv hos Displaylager.dk

Kraftige metalmagneter, 10 stk. sølv

Produktbeskrivelse

10 meget kraftige magneter. Beregnet til almindelige whiteboardtavler (ikke glastavler). Fås i fire forskellige størrelser. Forniklet med børstet sølv overflade Neodymmagneter (stærk holdeevne) OBS: Husk at fjerne de læs mere hos Displaylager.dk

  1. Kategori: Whiteboard tilbehør

    se flere
  2. Farve: Sølv

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.