Se Infobox Magnetisk med lås - 12xA4 hos Displaylager.dk

Infobox Magnetisk med lås - 12xA4

Produktbeskrivelse

70 mm sølvveloxeret aluprofil - indvendig dybde er 26 mm. Med filtbagplade (til stifter) og frontrude i klar slagfast PET-G. Leveres med fire stifter pr. A4, ophængsprofiler, skruer og plugs. Infobox Felt with lock (Info boxes) - Sølveloxeret Total Mål: 1... læs mere hos Displaylager.dk

  1. Kategori: Opslagstavler

    se flere
Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.