Se Hanging Alu snapramme dobbeltsidet - 25 mm - 70x100 cm - sølv hos Displaylager.dk

Hanging Alu snapramme dobbeltsidet - 25 mm - 70x100 cm - sølv

Produktbeskrivelse

Dobbeltsidet klapramme med 25 mm aluprofil og hjørner i gering. Budskabet vises fra to sider og er derfor ideel til udstillingsvinduer. Kan monteres med stålwire fra gulv til loft. Kan kun hænges vertikalt. Leveres som standard med ophængsøjer. Hanging sn... læs mere hos Displaylager.dk

  1. Kategori: Snaprammer og Klikrammer

    se flere
  2. Farve: Sølv

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.