Se Flex Infostander, justerbar, sølv, med A4 klapramme hos Displaylager.dk

Flex Infostander, justerbar, sølv, med A4 klapramme

Produktbeskrivelse

Alu/sølv infostander med kraftig fod. A4 klapramme med 25 mm profil og hjørner i gering. APET anti-reflex frontplade. Justérbar højde og valgfri indstilling af rammen: vertikal eller horisontal - skrå eller lige. Totalmål: 33 x up to 125 cm (25 læs mere hos Displaylager.dk

  1. Kategori: Skilteholdere

    se flere
  2. Brand: Flex

    se flere
  3. Farve: Sølv

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.