Se Flag med print til Outdoor Square Flag, Medium hos Displaylager.dk

Flag med print til Outdoor Square Flag, Medium

Produktbeskrivelse

Print - efter færdig tilsendt PDF-printfil i størrelsen 72 x 250 cm. Printes på 110 gram Ekotex flagmateriale og syes med løkker og bånd m.v. Gennemtryk på begge sider. Prisen er ikke med stang og fod. Grafisk support kan tilkøbes. læs mere hos Displaylager.dk

  1. Kategori: Beachflag

    se flere
Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.