Se Expo Lyskasse, enkeltsidet, 50 x 70 cm hos Displaylager.dk

Expo Lyskasse, enkeltsidet, 50 x 70 cm

Produktbeskrivelse

Expo Lightbox, single sided Lyskasse i størrelse 70 x 70 cm med 25 mm alu klap-profiler og hjørner i gering. 3 mm hvid opal akrylplade og 1 mm anti-reflex APET frontplader. 230V. Egnet til backlit, dias eller plakater. Kan både hænges vertikalt og horiso... læs mere hos Displaylager.dk

  1. Kategori: Lysrammer LED

    se flere
  2. Farve: Hvid

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.