Se Estate Sign XL, mæglerskilt med plade og print på 2 sider hos Displaylager.dk

Estate Sign XL, mæglerskilt med plade og print på 2 sider

Produktbeskrivelse

Estate Sign XL Ekstra stor og stærk skilteholder med 3 mm, hvid, plade med print på begge sider. Holderen kan skilles ad, så benene kan tages af - for en nem og pladsbesparende transport. Produceret i galvaniseret 22 mm stålrør. Skinner til isætnin læs mere hos Displaylager.dk

  1. Kategori: Mæglerskilte

    se flere
  2. Farve: Hvid

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.