Se Cross Flag Base, krydsfod til beach-flag hos Displaylager.dk

Cross Flag Base, krydsfod til beach-flag

Produktbeskrivelse

Med Cross Flag base får du en stabil krydsfod til dit beach-flag. Skal du på messe eller udstilling og ønsker et flag, der ikke skal bores ned i jorden, men stadig står stabilt, så skal du vælge denne fod. Foden er meget nem at folde ud og folde sammen ig... læs mere hos Displaylager.dk

  1. Kategori: Beachflag

    se flere
Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.