Se Classic Roll-up enkeltsidet - 85x200 cm - sølv - med banner og print hos Displaylager.dk

Classic Roll-up enkeltsidet - 85x200 cm - sølv - med banner og print

Produktbeskrivelse

Kampagnemodel. Letvægts roll-up i stilrent design. Kassetten er fremstillet af lidt tyndere aluminium end Budget og Basic versionerne. Topprofil med klemliste, samt tape på plast bundrulle gør det let at montere banneret. Ved udskiftning af budskab skal n... læs mere hos Displaylager.dk

  1. Kategori: Roll-ups

    se flere
  2. Brand: Classic

    se flere
  3. Farve: Sølv

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.