Se Beslag til vægmontering til Crowd Barrier Dispenser hos Displaylager.dk

Beslag til vægmontering til Crowd Barrier Dispenser

Produktbeskrivelse

Black wall fitting for beltdispenser 1 stk. sort beslag med 2 skruehuller til vægmontage. Bruges til dispenser med bånd, som klikkes fast på beslaget. Passer til Crowd Barrier systemet. Totalmål: 2 x 9,5 cm læs mere hos Displaylager.dk

  1. Kategori: Afspærringsstolper

    se flere
  2. Farve: Sort

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.