Se Basic Roll-up kassette, enkeltsidet, alu/sølv, 50 cm hos Displaylager.dk

Basic Roll-up kassette, enkeltsidet, alu/sølv, 50 cm

Produktbeskrivelse

Enkeltsidet roll-up kassette uden banner. Udført i sølveloxeret aluminium. Solid konstruktion med én fod. Topprofil med klemliste, samt tape på bundrulle, gør det let at montere banneret. Ved udskiftning af budskab, skal ny tape monteres. Inkl. sort lu... læs mere hos Displaylager.dk

  1. Kategori: Roll-ups

    se flere
  2. Brand: Basic

    se flere
  3. Farve: Sort

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.