Se APET frontplade med magnet, A1, med hvid trykt kant hos Displaylager.dk

APET frontplade med magnet, A1, med hvid trykt kant

Produktbeskrivelse

Antirefleks, APET frontplade med magnetbånd på alle kanter til beskyttelse af plakater i stål-gadeskilte. Pladen har en trykt hvid kant på forsiden, som dækker over magnetbåndet. Pladens totalmål er 63 x 88 cm - beregnet til A1 plakater (59,4 x læs mere hos Displaylager.dk

  1. Kategori: Frontplader

    se flere
  2. Farve: Hvid

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.