Se Unibank Power Bank hos JO Safety

Unibank Power Bank

Produktbeskrivelse

Unibank™ Power Bank Unibank™ er en international prisvindende, unik pull & power oplader. Du skal blot trække i snoren for at oplade enheden eller tilslutte den via USB. Hvis du trækker i ledningen i kun 90 sekunder, kan du få 25 minutters tal... læs mere hos JO Safety

  1. Kategori: Unibank Powerbank

    se flere
  2. Brand: JO Safety

    se flere
Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.