Se Solid pakke PROFF hellakering - str. XL hos HC Farver

Solid pakke PROFF hellakering - str. XL

Rabatkode: 'EKSTRA10' giver 10% på ikke nedsatte varer eller skaffevarer hos HC Farver!

Produktbeskrivelse

Komplet platin autolakpakke med testvindere indenfor produktkategorierne 2k fyller og 2k maling Vi har gjort det nemt for dig, at indkøbe det autolak du skal bruge for at udføre en komplet hellakering i topkvalitet af en stor bil f.eks. Audi A5/A7 læs mere hos HC Farver

  1. Kategori: Solid

    se flere
  2. Brand: HC Farver

    se flere
Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.