Se Microfiberklude (Testvinder) - Fast Lavp... 100 stk. (11 kr. pr. stk.) kun hos HC Farver

Microfiberklude (Testvinder) - Fast Lavp... 100 stk. (11 kr. pr. stk.) kun

Rabatkode: 'EKSTRA10' giver 10% på ikke nedsatte varer eller skaffevarer hos HC Farver!

Produktbeskrivelse

Bruges af professionelle - bedst i testPopulært produkt til Professionelle rengøringsfirmaer Professionelle klargøringsfirmaer indenfor bilpleje og polering Privat husholdning Produkt egenskaber Ideel til blanke og glatte flader (sarte over læs mere hos HC Farver

  1. Kategori: Bestsellert tilbehør

    se flere
  2. Brand: HC Farver

    se flere
  3. Størrelse: 100 stk. (11 kr. pr. stk.) kun

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Priser og forhandlere

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.