Se H89 Ultra mat 2k klarlak - 1 ltr. hos HC Farver

H89 Ultra mat 2k klarlak - 1 ltr.

Rabatkode: 'EKSTRA10' giver 10% på ikke nedsatte varer eller skaffevarer hos HC Farver!

Produktbeskrivelse

2K Ultramat klarlak - TESTVINDER. H89 er unik og fremstår ultra mat i glans 0, ligeledes er H89 sammensat så den modstår ridser sammenlignet med tradiotionelle matte klarlakker - H89 tåler fx: vaskehal og alm. polering. H89 bruges ofte på eksklusive læs mere hos HC Farver

  1. Kategori: Klarlak

    se flere
  2. Brand: Sprint

    se flere
Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.