Se Adax Varmepanel NEO NP04DT 400v 400w hvid, (HxB) 370x474mm hos Elvvs.dk

Adax Varmepanel NEO NP04DT 400v 400w hvid, (HxB) 370x474mm

Produktbeskrivelse

Adax Neo Basic - Prisvindende slank og moderne design. IP20. Hvid. 400V. Hà ¸jde 370 mm. Med digital termostat og Integreret dag- og natbesparende funktion, kan der spares op til 20% pà ¥ opvarmningsomkostningerne, i forhold til varmeovne med bimetalter... læs mere hos Elvvs.dk

  1. Kategori: Adax NEO - designovne

    se flere
  2. Brand: Adax

    se flere
  3. Farve: Hvid

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.