Se Vantage 2 LED loftlampe Hvid - 2700K - LIGHT-POINT hos Luxlight.dk Tilbud

Vantage 2 LED loftlampe Hvid - 2700K - LIGHT-POINT

5895.00 kr -31% 4126.50 kr.

Produktbeskrivelse

Nital Patel er designeren bag Vantage 2, og denne loftlampe er blevet produceret hos Light-Point. Det er en ganske særlig loftlampe, da den er designet med to lyskilder, som sidder ved siden af hinanden. Det er en prisvindende lampe, efter den modtog sin... læs mere hos Luxlight.dk

  1. Kategori: Ikke kategoriseret

    se flere
  2. Brand: LIGHT-POINT

    se flere
  3. Farve: Hvid

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.