Se Plakatvæg med Kim Larsen hos Songshape Tilbud

Plakatvæg med Kim Larsen

714.00 kr -30% 500.00 kr.
10% rabat ved tilmelding til Songshape Family hos Songshape!

Produktbeskrivelse

Plakatvæg med Om lidt og This is my life Kombinér to af de mest populære Kim Larsen plakater. Du får både Om lidt og This is my life i størrelse 70 x 50 cm med sort baggrund. De to grafiske plakater passer smukt sammen, men de har også hver de læs mere hos Songshape

  1. Kategori: Plakatvæg

    se flere
  2. Brand: songshape

    se flere
  3. Farve: Sort

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.