Se Plakater med dit print til udendørs brug hos Displaylager.dk

Plakater med dit print til udendørs brug

Produktbeskrivelse

Plakat printet på PET Stayflat medie i super kvalitet. Vælg mellem 7 standardstørrelser eller efter dit eget mål. Priserne er ved færdig tilsendt printfil. Husk at arkivere PDF'en med skæremærker og læg 2 mm beskæring til ud over mål. Grafisk support læs mere hos Displaylager.dk

  1. Kategori: Print af plakater

    se flere
Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.