Se Papirsklip - Kim Larsen - Songshape plakat - 30 x 21 cm / Small / vandret hos Songshape

Papirsklip - Kim Larsen - Songshape plakat - 30 x 21 cm / Small / vandret

10% rabat ved tilmelding til Songshape Family hos Songshape!

Produktbeskrivelse

Papirsklip af Kim Larsen Papirsklip er skrevet og udført af Kim Larsen. Sangen stammer fra filmen"Midt om natten" fra 1984. Sangen er en af de mest populære singler på soundtracket, sammen med titelmelodien. Filmen Midt om natten er skrev læs mere hos Songshape

  1. Kategori: Kim Larsen

    se flere
  2. Brand: songshape

    se flere
  3. Størrelse: 30 x 21 cm / Small / vandret

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.