Se I en lille båd der gynger - Bamses Venner - Songshape plakat - 40 x 50 cm / Large / lodret hos Songshape

I en lille båd der gynger - Bamses Venner - Songshape plakat - 40 x 50 cm / Large / lodret

10% rabat ved tilmelding til Songshape Family hos Songshape!

Produktbeskrivelse

I en lille båd der gynger, Bamses Venner musikplakat I en lille båd der gynger af Bamses Venner er fra 1978. Bamses Venner var et dansk band med Flemming Bamse Jørgensen i spidsen. Du kender garanteret den populære sang, som er glad og dejlig læs mere hos Songshape

  1. Kategori: Melodi Grand Prix og Dansktoppen

    se flere
  2. Brand: songshape

    se flere
  3. Størrelse: 40 x 50 cm / Large / lodret

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.