Se I et land uden høje bjerge - Michael Falch - Songshape plakat - 30 x 21 cm / Small / vandret hos Songshape

I et land uden høje bjerge - Michael Falch - Songshape plakat - 30 x 21 cm / Small / vandret

10% rabat ved tilmelding til Songshape Family hos Songshape!

Produktbeskrivelse

Plakat med tekst fra Michael Falchs I et land uden høje bjerge I et land uden høje bjerge er skrevet af Michael Falch. Sangen udkom i 1986, som del af hans andet soloalbum"Det andet land". Sangen, I et land uden høje bjerge er en hylde læs mere hos Songshape

  1. Kategori: Michael Falch

    se flere
  2. Brand: songshape

    se flere
  3. Størrelse: 30 x 21 cm / Small / vandret

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.