Se Hjem til Århus - På slaget 12 plakat - 30 x 42 cm / Medium / lodret hos Songshape

Hjem til Århus - På slaget 12 plakat - 30 x 42 cm / Medium / lodret

10% rabat ved tilmelding til Songshape Family hos Songshape!

Produktbeskrivelse

Hjem til Århus, plakat med På Slaget 12's skønne sang Hjem til Århus, På slaget 12 musikplakat. Musikplakat med teksten til Hjem til Århus, der er skrevet af Jens Folmer Jepsen i 1985. Sangen er sunget af popgruppen På Slaget 12, og den blev læs mere hos Songshape

  1. Kategori: Dansk musik

    se flere
  2. Brand: songshape

    se flere
  3. Størrelse: 30 x 42 cm / Medium / lodret

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.