Se Hallo hallo - Lonnie Devantier plakat - 15 x 21 cm / XS / lodret hos Songshape

Hallo hallo - Lonnie Devantier plakat - 15 x 21 cm / XS / lodret

10% rabat ved tilmelding til Songshape Family hos Songshape!

Produktbeskrivelse

Hallo Hallo, Lonnie Devantier-plakat Hallo Hallo er skrevet af Keld Heick og sunget af Lonnie Høgh Devantier Askou Kjer - bedre kendt som Lonnie Devantier. Sangen blev nummer 1 ved Dansk Melodi Grand Prix i 1990. Hallo Hallo fik en 8. plads i Eurovi læs mere hos Songshape

  1. Kategori: Lonnie Devantier

    se flere
  2. Brand: songshape

    se flere
  3. Størrelse: 15 x 21 cm / XS / lodret

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.