Se Gamle dreng - Jonny Hefty & Jøden plakat - 30 x 42 cm / Medium / lodret hos Songshape

Gamle dreng - Jonny Hefty & Jøden plakat - 30 x 42 cm / Medium / lodret

10% rabat ved tilmelding til Songshape Family hos Songshape!

Produktbeskrivelse

Gamle dreng, plakat med Jonny Hefty & Jøden Musikplakat med teksten til Gamle dreng, der er skrevet af Jakob Ørom& Michael Mühlebach Christiansen, også kaldet Jonny Hefty & Jøden. Sangen er fra 2011. Gamle drenghandler om Jonny Hefty& Jøden, so læs mere hos Songshape

  1. Kategori: Hip Hop, Rap og Indie

    se flere
  2. Brand: songshape

    se flere
  3. Størrelse: 30 x 42 cm / Medium / lodret

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.