Se Vi skal gå hånd i hånd - Keld & The Donkeys plakat - 15 x 21 cm / XS / lodret hos Songshape

Vi skal gå hånd i hånd - Keld & The Donkeys plakat - 15 x 21 cm / XS / lodret

10% rabat ved tilmelding til Songshape Family hos Songshape!

Produktbeskrivelse

Vi skal gå hånd i hånd, plakat Vi skal gå hånd i hånd er den søde kærlighedssang skrevet af Keld Heick. Den smukke sang er fra 1968, og den er en af Keld& The Donkeys gennembrudshit sammen med Ved landsbyens gadekær fra 1966. Siger man Keld Heic læs mere hos Songshape

  1. Kategori: Keld Heick

    se flere
  2. Brand: songshape

    se flere
  3. Størrelse: 15 x 21 cm / XS / lodret

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.