Se Fly on the Wings of Love - Brødrene Olsen plakat - 42 x 30 cm / Medium / vandret hos Songshape

Fly on the Wings of Love - Brødrene Olsen plakat - 42 x 30 cm / Medium / vandret

10% rabat ved tilmelding til Songshape Family hos Songshape!

Produktbeskrivelse

Fly on the Wings of Love, Brødrene Olsen-plakat Fly on the Wings of Love, på dansk Smuk som et stjerneskud, var vindersangen af både Dansk Melodi Grand Prix 2000 og Eurovision Song Contest 2000 i Globen i Stockholm. Sangen er skrevet og fremført af læs mere hos Songshape

  1. Kategori: Brødrene Olsen

    se flere
  2. Brand: songshape

    se flere
  3. Størrelse: 42 x 30 cm / Medium / vandret

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.