Se Der er noget galt i Danmark - John Mogensen - Songshape plakat - 50 x 40 cm / Large / vandret hos Songshape

Der er noget galt i Danmark - John Mogensen - Songshape plakat - 50 x 40 cm / Large / vandret

10% rabat ved tilmelding til Songshape Family hos Songshape!

Produktbeskrivelse

Der er noget galt i Danmark - John Mogensen-plakat Der er noget galt i Danmark er den politiske sang af John Mogensen fra 1971, hvor John ikke lægger skjul på sin kritiske holdning til den danske regering. Det var med Der er noget galt i Danmark, læs mere hos Songshape

  1. Kategori: Power- og protest

    se flere
  2. Brand: songshape

    se flere
  3. Størrelse: 50 x 40 cm / Large / vandret

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.