Se Du er min øjesten - Peter Malberg - Songshape plakat - 50 x 40 cm / Large / vandret hos Songshape

Du er min øjesten - Peter Malberg - Songshape plakat - 50 x 40 cm / Large / vandret

10% rabat ved tilmelding til Songshape Family hos Songshape!

Produktbeskrivelse

Du er min øjesten, Peter Malberg plakat Du er min øjesten, Peter Malberg-plakat. Sangen er skrevet af Victor Skaarup og sunget af Peter Malberg i filmklassikeren Flintesønnerne fra 1956. Morten Korch-filmen har den populære Poul Reichhardt i hove læs mere hos Songshape

  1. Kategori: Melodi Grand Prix og Dansktoppen

    se flere
  2. Brand: songshape

    se flere
  3. Størrelse: 50 x 40 cm / Large / vandret

Der tages forbehold for ukorrekte priser og informationer.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: bedste-og-billigste.dk er en affiliat pris-sammenligningsplatform. Selvom vi bestræber os på at præsentere korrekte og ajourførte informationer, kan der forekomme uoverensstemmelser eller fejl. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, ændringer eller mangler vedrørende priser, produktinformation eller andet indhold på vores platform. Det er altid brugerens ansvar at besøge den pågældende forhandlerens hjemmeside for at bekræfte priser, vilkår og produktinformationer, før et køb foretages. bedste-og-billigste.dk fralægger sig ethvert juridisk ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller relevansen af de præsenterede oplysninger og for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores platform.

Privatlivspolitik: bedste-og-billigste.dk benytter funktionelle cookies til at give dig den bedste oplevelse. Vi indsamler ikke data om vores brugere. Ved at benytte tjenesten accepteres disse betingelser.